Podanie na Tutora
4 posters
DBCreative :: Nowości :: Ankiety
Strona 1 z 1
Podanie na Tutora
Jestem (Bzyku) Łukasz mam 23 lata skończylem studia informatyczne teraz robię podyplomowkę.
Apropo doświadczenia na tym stanowisku miałem wiele gdyż na serverze FireFun oraz innym DB a dokładnie MODBO miałem podobne stanowisko tyle ,że GM-a . Na serverze przebywam dość sporo czasu. Obowiązki tutora nie są mi obce i nie powinny mi przynoscić żadnych problemów. Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Bzyku
Apropo doświadczenia na tym stanowisku miałem wiele gdyż na serverze FireFun oraz innym DB a dokładnie MODBO miałem podobne stanowisko tyle ,że GM-a . Na serverze przebywam dość sporo czasu. Obowiązki tutora nie są mi obce i nie powinny mi przynoscić żadnych problemów. Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Bzyku
Bzyku- User
- Liczba postów : 36
Data rejestracji : 05/11/2012
Re: Podanie na Tutora
Coś mało chętnych na takie stanowisko.
,,Co byś dodał do Serwera? Co byś zmienił?" - cytat Aero
Biszk12- User
- Liczba postów : 43
Data rejestracji : 04/11/2012
Podanie na Tutora
Biszk12 napisał:Coś mało chętnych na takie stanowisko.
Takie pytania odpowiem jedynie dla GM-a nie chciałbym nikomu podsuwać moich pomysłów aby nie były wykorzystane na korzyć innego gracza.
Bzyku- User
Nie napisałem żebyś na nie odpisał, tylko chciałem Cie uprzedzić na jakie pytanie będziesz musiał odpowiedzieć. xd
Biszk12- User
Podanie na Tutora
Biszk12 napisał:Nie napisałem żebyś na nie odpisał, tylko chciałem Cie uprzedzić na jakie pytanie będziesz musiał odpowiedzieć. xd
A to sorki źle zrozumiałem.
Bzyku- User
Podanie na Tutora
I dalej sprawa z tutorem nie wyjaśniona , wie ktoś kiedy rekrutacja zostanie zakończona ? Pozdrawiam.
Bzyku- User
Hmm... aż bedzie więcej niż 2 chętnych? xD
Biszk12- User
Ja bym się zgodził żeby Bzyku był tutorem, ponieważ jest pomocny graczom i wydaje się miły.
Ukitake- User
- Liczba postów : 58
Data rejestracji : 29/12/2012
Nie potwierdze tego poniewaz nawet go nie widzialem na serwie a siedze na nim praktycznie caly czas zglosil bym sie ale jednak jezeli on ma doswiadczenie to czemu nie on on by sie najlepiej sprawdzial albo chociaz go na probe wezcie jak wam nie bedzie odpowiadal to go wywalicie i to wszystko z mojej stronyUkitake napisał:Ja bym się zgodził żeby Bzyku był tutorem, ponieważ jest pomocny graczom i wydaje się miły.
Isomorphic- User
- Liczba postów : 26
Data rejestracji : 27/12/2012
Najlepiej by było gdybyście mu dali kilka dni jako tutor i zobaczyć jak się będzie sprawował na tym stanowisku.
Ukitake- User
- Liczba postów : 58
Data rejestracji : 29/12/2012
Popieram zdanie utikate ma racje dajcie mu szanseUkitake napisał:Najlepiej by było gdybyście mu dali kilka dni jako tutor i zobaczyć jak się będzie sprawował na tym stanowisku.
Isomorphic- User
- Liczba postów : 26
Data rejestracji : 27/12/2012
DBCreative :: Nowości :: Ankiety
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: