Podanie :D
DBCreative :: Nowości :: Ankiety
Strona 1 z 1
Podanie :D
Witam. Slyszłem o poszukiwaniu nowego Tutora na Dragon Ball Creavite. Więc oficjalnie zgłaszam się na kandydata do tak ważnej funkcji
Na imie Marcin i mam 16 lat. Tymaczosowo uczęstrzam do technikum elektrycznego ( nie jestem analfabetą ).
Nie gram tutaj zbyt długo by zyskać reputacje u ludzi itp. nawet mam świadomość, że w porównaniu z innymi graczami jestem nikim ale cóż, kto nie próbuje ten traci.
Spędzam nawet sporo czasu ( okolo 2h [postaram się więcej]) Gram w tibie(OTS) od 2009 roku i mam nawet spore doświadczenie. Dbam o pożądek i jestem chodzącym antybotem
Proszę o łagodne komentarze. Każdy głos się liczy!
Z góry dziękuje
Na imie Marcin i mam 16 lat. Tymaczosowo uczęstrzam do technikum elektrycznego ( nie jestem analfabetą ).
Nie gram tutaj zbyt długo by zyskać reputacje u ludzi itp. nawet mam świadomość, że w porównaniu z innymi graczami jestem nikim ale cóż, kto nie próbuje ten traci.
Spędzam nawet sporo czasu ( okolo 2h [postaram się więcej]) Gram w tibie(OTS) od 2009 roku i mam nawet spore doświadczenie. Dbam o pożądek i jestem chodzącym antybotem
Proszę o łagodne komentarze. Każdy głos się liczy!
Z góry dziękuje
Biszk12- User
- Liczba postów : 43
Data rejestracji : 04/11/2012
DBCreative :: Nowości :: Ankiety
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: