a wiec tak dzis wyslalem o 15.26 wyslalem sms bylem wylogowany zamowilem pacca i
5 posters
Strona 1 z 1
a wiec tak dzis wyslalem o 15.26 wyslalem sms bylem wylogowany zamowilem pacca i
i mi nie doszlo wiec nawet moge dac kod i niby wszystko ok na stronce logoje sie ide do depo a tam pusto wiec ja teraz biore wydruk z play bo mam na abonament i jak gm tego nie zalatwi to ja to zalatwie nie bd zlodzieji dokarmial
Razidsecurias- User
- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 30/09/2012
Re: a wiec tak dzis wyslalem o 15.26 wyslalem sms bylem wylogowany zamowilem pacca i
Po pierwsze jest jak wół napisane że "Administracja nie ponosi konsekwencji za błędy popełnione przy zamawianiu przedmiotów lub źle wysłanego SMS !" ale przyczyna może być różna i może faktycznie jest coś źle.
A po drugie nie podałeś swojego nicku więc nie mamy jak rozwiązać problemu podaj nick sprawdzimy czy faktycznie jest wpis z wpłatą wtedy otrzymasz pacc a za tego złodzieja powinieneś dostać bana ale potraktuje cię ulgowo ze względu na tego pacca bo masz prawo być zdenerwowany.
A po drugie nie podałeś swojego nicku więc nie mamy jak rozwiązać problemu podaj nick sprawdzimy czy faktycznie jest wpis z wpłatą wtedy otrzymasz pacc a za tego złodzieja powinieneś dostać bana ale potraktuje cię ulgowo ze względu na tego pacca bo masz prawo być zdenerwowany.
Aero- User
- Liczba postów : 23
Data rejestracji : 24/07/2012
Re: a wiec tak dzis wyslalem o 15.26 wyslalem sms bylem wylogowany zamowilem pacca i
"Administracja nie ponosi konsekwencji za błędy popełnione przy zamawianiu przedmiotów lub źle wysłanego SMS !"
zgodze sie z tym. tylko gorzej jak nie popelni sie zadnego bledu ze swojej strony. wyslesz esa a w zwrotnym napisane jest ze blad skryptu i kodu niema. wiec jest tez wasza wina i powinniscie zwracac pacc. wiem Aero ze i tak nie odpiszesz. nie wiecie co z tym jest wiec nie interesuja was oszukani ludzie bo nie wiecie co im powiedziec. dalej czekam na swoj pacc. juz ze 3 tygodnie chyba;p He
zgodze sie z tym. tylko gorzej jak nie popelni sie zadnego bledu ze swojej strony. wyslesz esa a w zwrotnym napisane jest ze blad skryptu i kodu niema. wiec jest tez wasza wina i powinniscie zwracac pacc. wiem Aero ze i tak nie odpiszesz. nie wiecie co z tym jest wiec nie interesuja was oszukani ludzie bo nie wiecie co im powiedziec. dalej czekam na swoj pacc. juz ze 3 tygodnie chyba;p He
exshibion- User
- Liczba postów : 2
Data rejestracji : 20/09/2012
Jeśli macie problem z pacc to piszcie nicki na forum bo skąd ja mam wiedzieć kogo sprawdzić.
U mnie tak samo :)
U mnie również wydarzył się taki przypadek, wysłałem smsa w godzinach wieczornych 1 października 18-19.
Postać była wylogowana a pacc nie doszedł .
Nick : Mariszka .
Pozdrawiam.
Postać była wylogowana a pacc nie doszedł .
Nick : Mariszka .
Pozdrawiam.
Mariszka- User
Data rejestracji : 30/09/2012
exshibion
i tak byc powinno. loguje sie na konto pacc ladnie w depo lezy i mozna grac.
mam jeszcze jedno pytanie czy jak zamowie pacc przelewem to bedzie bez zadnych komplikacji. nie bede musial czekac na pacc znowu 18 dni;p
mam jeszcze jedno pytanie czy jak zamowie pacc przelewem to bedzie bez zadnych komplikacji. nie bede musial czekac na pacc znowu 18 dni;p
exshibion- User
Data rejestracji : 20/09/2012
z przelewem problemow nie ma a z sms tak sie czasem zdarza
Aero- User
- Liczba postów : 23
Data rejestracji : 24/07/2012
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: