Create Senzu - Problem
Strona 1 z 1
Create Senzu - Problem
Dlaczego jak chce create senzu to pisze ze
musze miec magiczny przedmiot by uzyc tego czaru?
Mam 100 rage
Mam miejsce w plecaku.. Co to jest za przedmiot?
musze miec magiczny przedmiot by uzyc tego czaru?
Mam 100 rage
Mam miejsce w plecaku.. Co to jest za przedmiot?
Leriodos- User
- Liczba postów : 22
Data rejestracji : 25/01/2013
Re: Create Senzu - Problem
Mam i uważam ze to przesada....
By zrobić senzu, musze kupić sadzonke , która kosztuje 1g (taka sama chyba wartość jak 1 fasolka). Do tego , 1 senzu = 75 rage.
To jest nieopłacalne, jedynie , jak ktoś expi na wolfach to może sobie na to pozwolić...
Jak można , to niech to zostanie zmienone ( zmieniona lekko cena ). Dende to Healer , więc
czym się różni kupienie sadzonki ,czy odrazu fasolek?
By zrobić senzu, musze kupić sadzonke , która kosztuje 1g (taka sama chyba wartość jak 1 fasolka). Do tego , 1 senzu = 75 rage.
To jest nieopłacalne, jedynie , jak ktoś expi na wolfach to może sobie na to pozwolić...
Jak można , to niech to zostanie zmienone ( zmieniona lekko cena ). Dende to Healer , więc
czym się różni kupienie sadzonki ,czy odrazu fasolek?
Leriodos- User
Re: Create Senzu - Problem
Naprzykład ja.. Kupiłem 30 sadzonek - 30 cc.. Nie opłaca się, możnaby zmienić wartośc do 25 dollarów.
I ja kto działa?
Mam 30 sadzonek. 1 pod prawym gloverem, drugi w plecaku, reste w osobnej capsulce.
Mam 100 rage, jestem najedzony, 50k many. Używam i tym razem pisze,ze nie mam potrzebnego przedmiotu.
I ja kto działa?
Mam 30 sadzonek. 1 pod prawym gloverem, drugi w plecaku, reste w osobnej capsulce.
Mam 100 rage, jestem najedzony, 50k many. Używam i tym razem pisze,ze nie mam potrzebnego przedmiotu.
Leriodos- User
Similar topics
» Seed(Dende) Create Senzu
» Yamcha Problem
» Dlaczego moj temat zostal usuniety. Problem z SMS SHOP
» Witam Fb maniac here mam problem z sms shopem zamowilem pacca a napisano ze podany kod nieistnieje ehh
» Problem z pacc na 7 dni !!
» Yamcha Problem
» Dlaczego moj temat zostal usuniety. Problem z SMS SHOP
» Witam Fb maniac here mam problem z sms shopem zamowilem pacca a napisano ze podany kod nieistnieje ehh
» Problem z pacc na 7 dni !!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: