Nowy dział na forum
2 posters
DBCreative :: Nowości :: Ankiety
Strona 1 z 1
Nowy dział na forum
Chciałbym, aby dodano nowy dział o nazwie "Przywitaj się" polegał on by na tym, że nowi gracze by pisali coś o sobie, opisali co lubią czy są zaciekawieni serwerem i jeszcze o swojej ulubionej postaci itp.
Ukitake- User
- Liczba postów : 58
Data rejestracji : 29/12/2012
Re: Nowy dział na forum
Ej wiem ze nie na temat ale teraz popatrzalem i masz usrodziny dzien przedemnaUkitake napisał:Chciałbym, aby dodano nowy dział o nazwie "Przywitaj się" polegał on by na tym, że nowi gracze by pisali coś o sobie, opisali co lubią czy są zaciekawieni serwerem i jeszcze o swojej ulubionej postaci itp.
Isomorphic- User
- Liczba postów : 26
Data rejestracji : 27/12/2012
Isomorphic napisał:Ej wiem ze nie na temat ale teraz popatrzalem i masz usrodziny dzien przedemnaUkitake napisał:Chciałbym, aby dodano nowy dział o nazwie "Przywitaj się" polegał on by na tym, że nowi gracze by pisali coś o sobie, opisali co lubią czy są zaciekawieni serwerem i jeszcze o swojej ulubionej postaci itp.
To fajnie.Tez przepraszam, że nie na temat
Ukitake- User
to co u cb pijemy a u mnie leczymy kacaUkitake napisał:Isomorphic napisał:Ej wiem ze nie na temat ale teraz popatrzalem i masz usrodziny dzien przedemnaUkitake napisał:Chciałbym, aby dodano nowy dział o nazwie "Przywitaj się" polegał on by na tym, że nowi gracze by pisali coś o sobie, opisali co lubią czy są zaciekawieni serwerem i jeszcze o swojej ulubionej postaci itp.
Isomorphic- User
- Liczba postów : 26
Data rejestracji : 27/12/2012
SpokoIsomorphic napisał:to co u cb pijemy a u mnie leczymy kacaUkitake napisał:Isomorphic napisał:Ej wiem ze nie na temat ale teraz popatrzalem i masz usrodziny dzien przedemnaUkitake napisał:Chciałbym, aby dodano nowy dział o nazwie "Przywitaj się" polegał on by na tym, że nowi gracze by pisali coś o sobie, opisali co lubią czy są zaciekawieni serwerem i jeszcze o swojej ulubionej postaci itp.
Ukitake- User
Similar topics
» Propozycja o nowy quest (Dragon Armor)
» Forum!!!!!!
» Porządek na forum
» Usprawnienia odnośnie Forum
» Prosba o Avatar i Sygnaturke na forum
» Forum!!!!!!
» Porządek na forum
» Usprawnienia odnośnie Forum
» Prosba o Avatar i Sygnaturke na forum
DBCreative :: Nowości :: Ankiety
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: