Bany dla all za botaaa
5 posters
Strona 1 z 1
Bany dla all za botaaa
Siemka zobaczyłem ze jest dużo Botów Np. dramat, the sea, sett siir,La volpe, kosiorek. przy update prosił bym o dodanie Anty Bota.tak jak na dbv.kara za nie wpisanie ban na np. 2dzień
Dragon Bull- User
- Liczba postów : 8
Data rejestracji : 27/12/2012
Re: Bany dla all za botaaa
[quote="Dragon Bull"]Siemka zobaczyłem ze jest dużo Botów Np. dramat, the sea, sett siir,La volpe, kosiorek. przy update prosił bym o dodanie Anty Bota.tak jak na dbv.kara za nie wpisanie ban na np. 2dzień [/quote
masz problem to spierdalaj z serva jebany bocie. Dziękuje Mikołaj
masz problem to spierdalaj z serva jebany bocie. Dziękuje Mikołaj
hejter- User
- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 26/12/2012
Dragon Bull napisał:Siemka zobaczyłem ze jest dużo Botów Np. dramat, the sea, sett siir,La volpe, kosiorek. przy update prosił bym o dodanie Anty Bota.tak jak na dbv.kara za nie wpisanie ban na np. 2dzień
Podaj mi dałnie z kleksem dowód.. idioto ostatnio mało grałem a jakiś new noob serva będzie mi tu bzdury klepał.
Pozatym za dużo takich noobów jak Ty aby się nimi przejmować PAPA , pozdrawiam.
Bzyku- User
- Liczba postów : 36
Data rejestracji : 05/11/2012
Daj ssy to zobaczymy czy mają
Ukitake- User
- Liczba postów : 58
Data rejestracji : 29/12/2012
Za dramata,Sett sir i za kosiorka moge poreczyc ze raczej nie uzywaja botow poniewaz pisze z nimi jak ich spodkam i wiem ze nie uzywaja bota wiec sie nie wpierdalaj w cos czego nie wieszDragon Bull napisał:Siemka zobaczyłem ze jest dużo Botów Np. dramat, the sea, sett siir,La volpe, kosiorek. przy update prosił bym o dodanie Anty Bota.tak jak na dbv.kara za nie wpisanie ban na np. 2dzień
Isomorphic- User
- Liczba postów : 26
Data rejestracji : 27/12/2012
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: