Zniknięcie postaci... Bzyku
5 posters
Strona 1 z 1
Zniknięcie postaci... Bzyku
Dziś z rana wstaje próbuje się zalogować , patrze a mojej postaci Bzyku nie ma .. po prostu znikła . Proszę szanownych GM-ów o zwrot jak najszybszy mojej postaci i wyjaśnienie tego błędu pozdrawiam Serdecznie.
Bzyku- User
- Liczba postów : 36
Data rejestracji : 05/11/2012
Re: Zniknięcie postaci... Bzyku
Bzyku napisał:Dziś z rana wstaje próbuje się zalogować , patrze a mojej postaci Bzyku nie ma .. po prostu znikła . Proszę szanownych GM-ów o zwrot jak najszybszy mojej postaci i wyjaśnienie tego błędu pozdrawiam Serdecznie.
Fakt przyznaje się publicznie używałem boota , nie będę ściemniał .. ale fakt jest taki ze boota mam od nie długiego czasu ,jest to moja 1 kara za takie coś proszę o jakąś łaske od Was w postaci bana na parę dni , gdyż namęczyłem się robiąc tę postać. Wiem ,że inne osoby takie kary na pare dni ban dostawały wydaje mi się ,że jak na 1 karę mi również jak najbardziej przysługuję.
A Ja postaram się z mojej strony o jak najlepszą poprawę. A nie chciałbym odchodzić tak szybko z tego servera. Pozdrawiam.
Bzyku- User
zrob nowa postac... tylko tym razem bez bota ^^ bo tym razem pewnie perma dostaniesz ... ciesz sie ze tylko delete polecial za bota ban powinien byc perm no ale, skoro taka decyzja GMa, nie podwazam
pozdrawiam
pozdrawiam
logan433- User
- Liczba postów : 9
Data rejestracji : 13/11/2012
Logan nie znasz dobrze sytuacji , najlepiej sie nie wypowiadaj. Ja bardzo dobrze rozumiem swoją kare i w zasadzie już nie chce jej podważać ale zależy mi choćby na tych itemkach które ja sam ręcznie zdobyłem.logan433 napisał:zrob nowa postac... tylko tym razem bez bota ^^ bo tym razem pewnie perma dostaniesz ... ciesz sie ze tylko delete polecial za bota ban powinien byc perm no ale, skoro taka decyzja GMa, nie podwazam
pozdrawiam
Bzyku- User
Przykro mi Bzyku. Najlepszy Reborn i level :<
Szkoda, że używałeś bota myślałem, że jesteś lepszy :<
Biszk12- User
- Liczba postów : 43
Data rejestracji : 04/11/2012
Biszk12 napisał:Przykro mi Bzyku. Najlepszy Reborn i level :<
Nie ukrywajmy sie 60-80% graczy korzysta z tego typu pomocy do expa. Ja zaczełem to robić dopiero od tego serva fakt mam zasłużoną nauczkę , ale z bota korzystałem 2-3 dni przed deleted. Itemy jakie zdobyłem nie były częscią pomocy boota i to trochę lipa bo chociaż te itemy Administracja mogła by mi zwrócic bo bez nich nie warto juz mi grać. już odeszło z servera sporo osób .. szkoda bo nawet nie bedzie z kim questow zrobić więc też się nad tym zastanawiam. Ale mimo wszystko w razie jakby miało do tego dojść miło będę wspominał ten server )
Pozdrawiam.
Bzyku- User
Bzyku napisał:Biszk12 napisał:Przykro mi Bzyku. Najlepszy Reborn i level :<
Nie ukrywajmy sie 60-80% graczy korzysta z tego typu pomocy do expa. Ja zaczełem to robić dopiero od tego serva fakt mam zasłużoną nauczkę , ale z bota korzystałem 2-3 dni przed deleted. Itemy jakie zdobyłem nie były częscią pomocy boota i to trochę lipa bo chociaż te itemy Administracja mogła by mi zwrócic bo bez nich nie warto juz mi grać. już odeszło z servera sporo osób .. szkoda bo nawet nie bedzie z kim questow zrobić więc też się nad tym zastanawiam. Ale mimo wszystko w razie jakby miało do tego dojść miło będę wspominał ten server )
Pozdrawiam.
haha Bzyku Tylko Sie Nie Poplacz Ogolnie Kazdy Zlapany Bot Powinien Konczyc sie Deletem Acc i Tyle A Co Do Dramata On Naprawde Placze Jak Dziecko Za Postac W Jakiejs Grze I Teraz Jest Dowod Ze On Uzywa Bota I Dlaczego Administracja Nic Z Tym Nie Robi ?? Bo Boi Się Że Ludzie Odejdą Czy Co Wgl Administratorzy Poświecajcie Troche Wiecej Czasu I Uwagi Na Forum...
usz4t- User
- Liczba postów : 11
Data rejestracji : 02/12/2012
usz4t napisał:Bzyku napisał:Biszk12 napisał:Przykro mi Bzyku. Najlepszy Reborn i level :<
Pozdrawiam.
haha Bzyku Tylko Sie Nie Poplacz Ogolnie Kazdy Zlapany Bot Powinien Konczyc sie Deletem Acc i Tyle A Co Do Dramata On Naprawde Placze Jak Dziecko Za Postac W Jakiejs Grze I Teraz Jest Dowod Ze On Uzywa Bota I Dlaczego Administracja Nic Z Tym Nie Robi ?? Bo Boi Się Że Ludzie Odejdą Czy Co Wgl Administratorzy Poświecajcie Troche Wiecej Czasu I Uwagi Na Forum...
Szczyt kurestwa i hamstwa teraz wykazujesz.. nie dość ,że boocisz , uzywasz MC to dodatkowo się żalisz ,że ktoś używa tego samego?? Nie mam ochoty z takimi KURW*MI gadać . Jak ma tak być dalej na servie co wy dalej robicie to Ja i pare osób odchodzi, w sposób sszczególny.
Bzyku- User
Bzyku napisał:usz4t napisał:Bzyku napisał:Biszk12 napisał:Przykro mi Bzyku. Najlepszy Reborn i level :<
Pozdrawiam.
Szczyt kurestwa i hamstwa teraz wykazujesz.. nie dość ,że boocisz , uzywasz MC to dodatkowo się żalisz ,że ktoś używa tego samego?? Nie mam ochoty z takimi KURW*MI gadać . Jak ma tak być dalej na servie co wy dalej robicie to Ja i pare osób odchodzi, w sposób sszczególny.
Haha WYPIER.DALAJ Powiem Ci Tyle A Po 2 Nie Uzywam Mc Lamusie
usz4t- User
Usz4t i Bzyku. Ogar trochę :>
Admin miał na pewno jakieś podstawy do Delete.
Biszk12- User
Biszk12 napisał:Usz4t i Bzyku. Ogar trochę :>
No Napewno Bot To Bot A Teraz Oni Blokuja Spota I Co Teraz Nie Umiesz Biszk Pokazac Jak Oni Blokuja Spota Po Co ? Jak Trzymasz Z Nimi To Tak Jest !
usz4t- User
Po 1 bo tam nie zbyt często wbijam ;P
Po 2 Prawda trzymam się ich, co nie oznacza, że oszukuje system i pozwalam na boty :< Działam na 2 liniach frontu ;P
Po 2 Prawda trzymam się ich, co nie oznacza, że oszukuje system i pozwalam na boty :< Działam na 2 liniach frontu ;P
Biszk12- User
Napisz sie pisac z malych liter, a nie co jedno slowo wielka litera, analfabeto jebany. elo nobeczki
Dizer- Gość
Dizer napisał:Napisz sie pisac z malych liter, a nie co jedno slowo wielka litera, analfabeto jebany. elo nobeczki
Napisz sie pisać ? JEBANY ANALFABETO
Purple haze- User
- Liczba postów : 14
Data rejestracji : 13/10/2012
Purple haze napisał:Dizer napisał:Napisz sie pisac z malych liter, a nie co jedno slowo wielka litera, analfabeto jebany. elo nobeczki
hahahahaha purple cisniesz go na forum a jestes z nim w team hahah
jaka patologia !
usz4t- User
@up hehe xd
A jeśli to było do mnie to piszę z dużych liter by podkreślić i nadać temu słowu jakąś wartość
A jeśli to było do mnie to piszę z dużych liter by podkreślić i nadać temu słowu jakąś wartość
Biszk12- User
usz4t napisał:Purple haze napisał:Dizer napisał:Napisz sie pisac z malych liter, a nie co jedno slowo wielka litera, analfabeto jebany. elo nobeczki
hahahahaha purple cisniesz go na forum a jestes z nim w team hahah
jaka patologia !
Mój team to tylko Dramat. Kapciu
Purple haze- User
- Liczba postów : 14
Data rejestracji : 13/10/2012
Ło jezu literowka, przynajmniej pisze normalnie, nie tak jak Ty baranie, elo noobeczeki
Dizer- Gość
hehehehehe :)))
Dizer napisał:Ło jezu literowka, przynajmniej pisze normalnie, nie tak jak Ty baranie, elo noobeczeki
W każdym bądź razie wydygaliście wara i uciekliście z servera ze spuszczonym ogonem. War wygrany przez Ganja Mafia !! Wyszło tak jak Ci mówiłem dużo gadasz mało robisz. mimo wsszystko chociaż przez chwilkę daliście nam jakieś zajęcie na servie . Papa Maskotki .
Bzyku- User
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: